تسهیلات قرضالحسنه مسکن محرومین به منظور حمایت از اقشار کمدرآمد و محروم جامعه در حوزه تأمین مسکن طراحی شده و به افراد واجد شرایط کمک میکند تا با دریافت وامهای کم سود، بتوانند خانهای برای خود خریداری یا اجاره کنند. در این مطلب به طور خلاصه اما مفصل به بررسی شرایط دریافت وام مسکن محرومین میپردازیم.
شرایط وام قرض الحسنه مسکن محرومین
بانک مرکزی اخیرا بخشنامه جدیدی در ارتباط با تسهیلات قرض الحسنه مسکن محرومین صادر کرده است. ما برای سهولت، اطلاعات این تسهیلات را در قالب جدول زیر برای شما خلاصه کردهایم:
سامانه رفاهی ایرانیان چیست؟
سامانه رفاه ایرانیان یک پایگاه داده جامع است که اطلاعات اقتصادی و اجتماعی افراد را از منابع مختلف مانند نیروی انتظامی، سازمان تأمین اجتماعی، وزارت آموزش و پرورش و کمیته امداد جمعآوری میکند. این سامانه با تحلیل این دادهها، وضعیت درآمدی و معیشتی خانوادهها را دهکبندی میکند و به دولت در برنامهریزیهای حمایتی و تخصیص منابع کمک میکند.
بررسی وام خرید مسکن
برای دریافت وام مسکن محرومین به کدام بانکها مراجعه کنیم؟
برای دریافت تسهیلات قرض الحسنه مسکن محرومین میتوانید به بانکهای تجارت، رفاه، مسکن، ملت، صادرات، سپه، ملی، پارسیان و کشاورزی مراجعه کنید.
مدارک لازم برای دریافت تسهیلات مسکن محرومین
- مدارک احراز هویت : کارت ملی + شناسنامه
- معرفینامه و اسناد تحت پوشش سازمانهای: کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد شهید
- تاییدیه سامانه رفاه ایرانیان
- اسناد احراز محل سکونت: مانند اجاره نامه
- اسناد شغلی
- کارت ملی+ شناسنامه+ اسناد شغلی+ اسناد احراز محل سکونت ضامن یا ضامنین
راهنمای دریافت وام ودیعه مسکن مستاجران
دو پرسش پرتکرار:
در صورت واجد شرایط بودن امکان دریافت مبلغ کمتر از 400 میلیون تومان است؟
سقف وام 400 میلیون تومان است. در صورتی که مبلغی کمتر نیاز دارید میتوانید درخواست خود را به بانک عامل ارائه دهید.
بابت اخذ این تسهیلات بایستی توسط متقاضی هزینهای پرداخت شود؟
همانطور که در جدول بالا ذکر شد، نوع این وام قرض الحسنه است و بابت آن بهره یا سودی از شما درخواست نمیشود. تنها نکتهای که بایستی در نظر داشته باشید وامهای قرض الحسنه دارای کارمزد هستند. این کارمزد معمولا اولین قسط در شروع سال بوده و یکبار در سال توسط بانک دریافت میشود. کارمزد تسهیلات قرض الحسنه معمولا 4% است.
منبع: رده